خورش بامیه بدون گوشت

یکی از روش های تهیه خورشت بامیه می باشد ولی این بار کاملا گیاهی و بدون گوشت و مخصوص افرادی که بامیه را دوست دارند ولی به دلیل پزشکی و گیاه خوار بودن نمی توانند آن را با گوشت قرمز یا مرغ مصرف کنند. این خورش خوشمزه را می توانید همراه با پلو بگذارید کاملا غلیظ شود و با نان میل کنید و از خواص خوب بامیه نیز بهرمند شوید. بامیه برای دفع سموم بدن، تقویت کننده مغز، سلامت قلب و سرشار از آنتی اکسیدان است. بامیه به طور معمول در آمریکا و آفریقا و کشورهای آسیایی شرقی استفاده می شود و صورت آبپز یا کبابی مورد استفاده قرار می گیرد. 


مواد لازم برای تهیه خورشت بامیه بدون گوشت


  • بامیه ۳۰۰ گرم
  • پیاز ۱ عدد
  • سیر ۲ حبه
  • هویج ۲ عدد
  • سیب زمینی ۲ عدد
  • گوجه فرنگی ۳ عدد
  • زعفران دم کرده به مقدار لازم
  • دارچین ۱/۲ ق چای خوری
  • آبغوره یا آب لیموترش ۱ ق غذا خوری
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه خورش بامیه خوشمزه بدون گوشت و مرغ
مرحله اول: تفت دادن پیاز و سیر
ابتدا برای تهیه این خورشت پیاز را نگینی یا خلالی خرد کنید و به همراه کمی زردچوبه و روغن تفت دهید تا سبک و شیشه ای شود سپس سیر را پوست بگیرید و پوره و خرد کنید و به همراه پیاز تفت دهید تا عطر سیر بلند شود.

مرحله دوم: تفت دادن بامیه
در ادامه بامیه را که از قبل ته آن را زدید به پیاز و سیر اضافه کنید و تفت دهید و در ادامه سیب زمینی و هویج را نیز پوست بگیرید به صورت مکعبی خرد کنید و اضافه کنید و کمی مواد را هم بزنید.

مرحله سوم: پخت خورش بدون گوشت
گوجه فرنگی را پوره کنید می توانید از رنده یا با کمک گوشتکوب برقی له و پوره کنید و به مواد اضافه کنید و هم بزنید کمی بعد چند لیوان آب جوش اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید به مدت ۱ ساعت مواد بجوشد و سبزیجات نرم شوند.

مرحله چهارم: تهیه خورشت بامیه بدون گوشت
در ادامه وقتی همه مواد پخته شدند کمی دارچین و نمک و آبغوره اضافه کنید و بگذارید برای ۱۰ دقیقه روی حرارت باشد تا غلیظ و طعم ها به خورد هم بروند به همین راحتی خورشت بامیه بدون گوشت ما حاضر است می توانید با پلو یا نان میل کنید.

به دلخواه می توانید کمی قارچ نیز اضافه کنید.
می توانید از ترکیب رب و پوره گوجه فرنگی استفاده کنید.
آبلیمو یا آبغوره را در انتها همیشه اضافه کنید تا رنگ خورشت را از بین نبرد.
به دلخواه می توانید از کمی لپه نیز در تهیه این خورشت استفاده کنید.

نظرات