طرز تهیه نان چیباتا ایتالیایی برای صبحانه



نان چیباتا ایتالیایی یکی از نان های معروف این کشور ایتالیا هست که برای ساندویج هاشون استفاده میکنن و خیلی خوشمزه وخوش عطره.

 مواد لازم برای تهیه نان چیباتا ایتالیایی

مواد لازم برای پولیش

  • آرد نان 200 گرم
  • آب 200 گرم
  • مایه خمیر خشک یک چهارم قاشق چایخوری

مواد لازم برای خمیر اصلی

  • آرد نان 600 گرم
  • مخمر خشک یک قاشق چایخوری
  • آب 500 گرم
  • روغن زیتون 15 گرم
  • نمک 15 گرم

طرز تهیه نان چیباتا ایتالیایی

طرز تهیه پولیش

ابتدا آب و آرد و مخمر رو مخلوط میکنیم و برای 12 ساعت در یخچال قرار میدیم آب و آرد خمیر رو هم مخلوط کرده و 3 ساعت استراحت میدیم.

بعد از گذشت 3 ساعت پولیش و خمیر نان رو به همراه روغن زیتون و نمک مخلوط میکنیم و 4 تا 5 دقیقه ورز میدیم و نیم ساعت استراحت میدیم بعد هر 45 دقیقه از تکنیک کویل فولد (تازدن و کشش)استفاده میکنیم.

این کار رو سه بار انجام میدیم و بعد از آخرین بار به خمیر یکساعت استراحت میدیم خمیر دوبرابر شده خمیر رو روی سطح آرد پاشی شده بر میگردونیم به قطعه های دلخواه تقسیم میکنیم .

30 دقیقه استراحت میدیم و بعد به سینی آرد پاشی شده منتقل میکنیم.

40 دقیقه دیگه استراحت میدیم ودر فر 230 درجه به مدت 15 دقیقه با بخار و 15 دقیقه بدون بخار قرار میدیم.


نظرات