نان چیباتا ایتالیایی یکی از نان های معروف این کشور ایتالیا هست که برای ساندویج هاشون استفاده میکنن و خیلی خوشمزه وخوش عطره.
مواد لازم برای تهیه نان چیباتا ایتالیایی
مواد لازم برای پولیش
- آرد نان 200 گرم
- آب 200 گرم
- مایه خمیر خشک یک چهارم قاشق چایخوری
مواد لازم برای خمیر اصلی
- آرد نان 600 گرم
- مخمر خشک یک قاشق چایخوری
- آب 500 گرم
- روغن زیتون 15 گرم
- نمک 15 گرم
طرز تهیه نان چیباتا ایتالیایی
طرز تهیه پولیش
ابتدا آب و آرد و مخمر رو مخلوط میکنیم و برای 12 ساعت در یخچال قرار میدیم آب و آرد خمیر رو هم مخلوط کرده و 3 ساعت استراحت میدیم.
بعد از گذشت 3 ساعت پولیش و خمیر نان رو به همراه روغن زیتون و نمک مخلوط میکنیم و 4 تا 5 دقیقه ورز میدیم و نیم ساعت استراحت میدیم بعد هر 45 دقیقه از تکنیک کویل فولد (تازدن و کشش)استفاده میکنیم.
این کار رو سه بار انجام میدیم و بعد از آخرین بار به خمیر یکساعت استراحت میدیم خمیر دوبرابر شده خمیر رو روی سطح آرد پاشی شده بر میگردونیم به قطعه های دلخواه تقسیم میکنیم .
30 دقیقه استراحت میدیم و بعد به سینی آرد پاشی شده منتقل میکنیم.
40 دقیقه دیگه استراحت میدیم ودر فر 230 درجه به مدت 15 دقیقه با بخار و 15 دقیقه بدون بخار قرار میدیم.
نظرات
ارسال یک نظر