طرز تهیه کتلت خوشمزه ایرانی

 



طرز تهیه کتلت خوشمزه و اصیل

بعضی ازغذاها هست که خیلی ریخت وپاش داره و زحمت؛ ولی وقتی همین که بوی مطبوعش فضای خونه رو‌میگیره به هرزحمت می ارزه یه بوی زندگی بوی دستپخت مادری بوی نوستالژی وچقدر روح‌نواز!

موادلازم کتلت برای چهارنفر

  • گوشت چرخ کرده کم چرب وخالص ۳۰۰ گرم
  • سیب زمینی متوسط ۴ الی ۵ عدد
  • تخم‌مرغ 2 عدد
  • پیاز کوچک‌ 1 عدد
  • زردچوبه مقدارکم ۱/۴ قاشق چایخوری 
  • فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
  • پودرسوخاری 1 پیمانه در صورت دلخواه
  • جعفری ۲۰۰ گرم
  • یک عدد پیاز برای سرو
  • خیارشورو‌گوجه به دلخواه

طرز تهیه کتلت خوشمزه و اصیل ایرانی

ابتدا سیب زمینی هارا داخل آبی که مقداری نمک زدیم با پوست آبپزمیکنیم و پوستش و‌ جدا و رنده میکنیم و پیاز رو‌ رنده و مقداری کم آبشو‌میگیریم چون باعث‌ خوشمزه شدن میشه و گوشت رو اضافه میکنیم.

درمورد ادویه درکتلت نکته ای هست: هیچوقت در مواد کتلت از زردچوبه یا ادویه زیاد استفاده نمیکنیم.

زردچوبه یا ادویه به مقدارکم استفاده کنید. فقط فلفل سیاه رو کمی بیشتر اضافه کنید چون که عطر خوبی به کتلت میده.

مواد رو به همراه تخم مرغ کاملا ورزمیدیم که موادخوب بخوردهم بره و چسبندگی پیدا کنه.

(بعد به صورت کشیده فرم میدیم معمولا شامی ها بصورت گرد هست)

و اگرتمایل داشتید درآرد سوخاری میغلتونیم یا ساده در روغن داغ سرخ میکنیم. اول روغن داغ بعد شعله کمترتا مغزپخت بشه (و لازم نیست حین سرخ شدن درب ظرف را بگذاریم چون خمیری میشه).

همچنین بخوانید: طرز تهیه کتلت سیب زمینی پخته بدون گوشت

میتونید بعد سرخ شدن کتلت ها رو روی دستمال کاغذی یا دستمال روغنگیر قرار دهید تا روغن اضافی گرفته بشه.

برای سرو مقداری جعفری ترو تازه که ترجیحا برگهاش باشه ریز خورد کرده و با یک‌عددپیاز ریزخورد شده آماده میکنیم

بسیاربسیار کتلت دل انگیز میشه. لازمه بگم جعفری مکملی برای چربی هست پس درکنار کتلت ضرورت داره.

خیارشورو گوجه هم آماده کنید.

منبع: طرز تهیه کتلت اصیل ایرانی

نظرات